www.idarecileriz.biz
Okul İdareci ve Memurlarının Paylaşım Forumu
Portal | Forum | Site Tavsiye | Yardım | Arama | Üye Listesi | Kullanıcı Grupları | Kayıt | Giriş 

Son Konular
» 1-5. Sınıflar Rehberlik ve Sosyal Etkinlikler Dersi || : aa || []     .::.     » İlköğretim Kurumları Standartları Eğitim Dökümanı || : admin || []     .::.     » Okul Öncesi ve İlköğretim İçin Okula Uyum Programı || : admin || []     .::.     » Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı Gündem Maddeleri || : aa || []     .::.     » AB Projelerinde ekders || : omba72 || []     .::.     » 1. sınıf || : iko || []     .::.     » anasınıfı işlemlei || : iko || []     .::.     » idareci yillik plan || : mehmet_79 || []     .::.     » Amfi Kontrollü Zil Programı || : admin || []     .::.     » EYSEN Genel Başkanı`ndan ilk açıklamalar || : admin || []     .::.    

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Yazar Mesaj
omba72Bay
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Çevirim dışı
Rep Puan: 2654
Meslek: Eğitim
Tuttuğu Takım

Mon Jul 12, 2010 10:26 pm Mon Jul 12, 2010 10:26 pmMesaj konusu: Icons_auth_explain Başmuavin atamaları Alıntıyla Cevap Gönder
arkadaşlar başmuavin atamaları nasıl oldu değerlen... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Başa dön

Forum Sponsor
kazanclireklam.com

Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

CrackerTracker © 2004 - 2006 CBACK.de  www.idarecileriz.biz - başlık için RSS